Festivalkalender.dk er ejet og drevet af firamet TC af 2017, cvr. 38473883 , Lundemosen 95, 2670 Greve.

Du bedes venligst gennemgå vilkår og betingelser herunder grundigt før du benytter hjemmesiden.

DATABESKYTTELSE:
Festivalkalender.dk anvender cookies til at målrette og forbedre indhold og annoncer på hjemmesiden. Ønsker du ikke der bliver indsamlet information, bedes du slette dine cookies og undlade at benytte hjemmesiden fremover.

Festivalkalender.dk sælger ikke personlige oplysninger til 3 parts virksomheder. Alle personlige oplysninger indsamles, såfremt arrangøren opretter en bruger.

Når du som arrangør opretter en bruger, samler vi udelukkede data såsom, navn, email, telefonnummer, som du selv tilføjer. Data vil ikke blive videregivet til 3 part. Ønsker du efterfølgende at få slettet en bruger, kan du kontakte os på kontakt@festivalkalender.dk

EJENDOMSRET:
Alt materiale, herunder tekst, fotos, layout, opbygning og underliggende software er ejet af Festivalkalender.dk (TC af 2017).

Det er ikke tilladt at kopiere, modificere, ændre, publicere, udsende eller overføre materiale fra festivalkalender.dk eller den underliggende softwarekode uden forudgående skriftlige samtykke.

Oplever vi brud på ophavsret eller lign, vil vi kræve indholdet fjernet og evt. fremsende erstatningskrav.

ACCEPTABEL BRUG:

Hjemmesiden må alene bruges under gældende betingelser og vilkår.

Der må Ikke:

  • Udbredes information på eller via Hjemmesiden, som kan være skadeligt, uanstændigt, ærekrænkende eller på anden måde ulovligt.
  • Foretages oprettelse af falske brugere og begivenheder. (brugere og begivenheder bliver manuelt gennemgået af administrator).
  • Ødelægge Hjemmesidens helhedsindtryk, samt den underliggende softwarekode.
  • Skaffe eller forsøge at skaffe sig adgang til Festivalkalender.dks netværk.
  • Benytte hjemmesiden, så den krænker andre andres rettigheder.

Overholdes gældende betingelser og vilkår ikke, kan Festivalkalender.dk uden advarsel ophæve oprettede begivenheder og nægte dig adgang til hjemmesiden.

EKSTERNE LINK:

Festivalkalender.dk kan benytte eksterne links til andre hjemmesider. Disse er ikke godkendt og administreret af Festivalkalender.dk og kan derfor ikke holdes ansvarlig for sidernes indhold. Adgang til disse hjemmesider er på eget ansvar.

Kalenderen:

Festivalkalender.dk er ikke ansvarlig for fejl i oprettede begivenheder. Alle begivenheder er manuelt tilføjet af arrangøren og fejl kan forekomme.